Yritys

NH Nordic on vuonna 2016 perustettu rakennusliike, joka on yksi alan nopeakasvuisimmista sekä suurimmista pientalorakennuttajista PK-seudulla.

Toiminta-ajatuksemme

Teemme uuden oman kodin hankkimisen sinulle täysin vaivattomaksi. Sen sijaan, että käyttäisit elämästäsi pari vuotta rakentamisen organisoimiseen ja stressaamiseen, voit jättää kaiken meidän hoidettavaksemme. Me järjestämme niin tontin, luvat ja rakentamisen kuin maatyöt ja pihan viimeistelynkin. Olemme siis täydellinen avaimet käteen -palvelu!

Sinun tehtäväksesi jää helpoin ja mukavin osuus: sisämateriaalien ja keittiön valinta. Voit olla mahdollisesti myös mukana vaikuttamassa pohjaratkaisuihin.

Toteutamme toiveesi, ja saat juuri sinun näköisesi kodinAjan ja hermojen lisäksi säästät rahaa rakennuttamalla kotisi meidän palvelumme avulla. 

Elämäsi helpottamisen lisäksi haluamme uudistaa vanhoja asuinalueita pääkaupunkiseudulla. Uudisrakentamisella pyrimme elävöittämään asuinalueita, sekä luomaan asuinalueille uutta, aikaa kestävää ja laadukasta ilmettä.

nh-nordic_1684926832

Yritysesittely

NH Nordic on vuonna 2016 perustettu rakennusliike, joka on yksi alan nopeakasvuisimmista sekä suurimmista pientalorakennuttajista PK-seudulla.

Olemme toteuttaneet rakennus hankkeemme yhteistyössä Suomen johtavien talotoimittajien kanssa.

Yhteistyössä talotoimittajien kanssa suunniteltu talomallistomme on erittäin moderni, houkuttelevasti hinnoiteltu ja haluttu koti markkinoilla.

 

Tutustu ennakko­markkinoinnissa oleviin kohteisiimme!

Kiinnostuitko, ota yhteyttä

Jätä viesti lomakkeella tai katso tarkemmat yhteystietomme.

    Annan suostumukseni siihen, että NH Nordic saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

    * Pakolliset kentät

    Tietosuojaseloste