Yritys

NH Nordic on vuonna 2016 perustettu rakennusliike, joka on osa NH Nordic Group -konsernia

Toiminta-ajatuksemme

Teemme uuden oman kodin hankkimisen sinulle täysin vaivattomaksi. Sen sijaan, että käyttäisit elämästäsi pari vuotta rakentamisen organisoimiseen ja stressaamiseen, voit jättää kaiken meidän hoidettavaksemme. Me järjestämme niin tontin, luvat ja rakentamisen kuin maatyöt ja pihan viimeistelynkin. Olemme siis täydellinen avaimet käteen -palvelu!

Sinun tehtäväksesi jää helpoin ja mukavin osuus: sisämateriaalien ja keittiön valinta. Voit olla mahdollisesti myös mukana vaikuttamassa pohjaratkaisuihin. Toteutamme toiveesi, ja saat juuri sinun näköisesi kodinAjan ja hermojen lisäksi säästät rahaa rakennuttamalla kotisi meidän palvelumme avulla. 

Elämäsi helpottamisen lisäksi haluamme uudistaa vanhoja asuinalueita pääkaupunkiseudulla. Uudisrakentamisella pyrimme elävöittämään asuinalueita, sekä luomaan asuinalueille uutta, aikaa kestävää ja laadukasta ilmettä.

shutterstock_634425410

Tutustu ennakko­markkinoinnissa oleviin kohteisiimme!

shutterstock_597946058

Yritysesittely

NH Nordic on vuonna 2016 perustettu rakennusliike, joka on yksi alan nopeakasvuisimmista sekä suurimmista pientalo rakennuttajista PK-seudulla.

Toteutamme rakennus hankkeemme yhteistyössä Suomen johtavien talotoimittajien, esimerkiksi Design- talot & Jukkatalo, kanssa.

Yhteistyössä talotoimittajien kanssa suunniteltu talomallistomme on erittäin moderni, houkuttelevasti hinnoiteltu ja haluttu koti markkinoilla.

Vuoden 2016 jälkeen NH Nordic on rakentanut ja luovuttanut 16- asuntoa uusille asukkaille, lisäksi ennakkoon myytyjä asuntoja on rakennusvaiheessa 37kpl.

Yritys numeroina

Hyvin suunnitellun ja toteutetun konseptin ansiosta NH Nordic on kasvanut lyhyessä ajassa merkittäväksi tekijäksi PK-seudun pientalo rakennuttajana. Alla listattuna yrityksen liikevaihto perustamisesta nykyhetkeen.

2016 30t €
2017 2,2milj €
2018 5,5milj €
2019 9,7milj €

2020 13milj€ (arvio perustuu alkuvuoden varauskantaan)

NH Nordic on osa NH Group konsernia. Toiminta-alueemme on pääkaupunkiseutu, pääasiassa Espoon ja Helsingin arvoalueet.

Yhteistyökumppanimme