Välimetsä 13, 02300 Espoo

Ennakkomarkkinoinnissa – Laadukasta uudistuotantoa, päättyvän tien varrelta Nöykkiöstä.

Tontille rakennetaan kaksi kappaletta Jukkatalojen laadukkaita omakotitaloja, avaimet käteen periaatteella. Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella. Tontilla sijaitsee ennestään yksi talo hallinta-alueella A.

Nyt myynnissä olevat talot ovat 2-tasossa, huoneistoala 135 m2 sis 4,0 m2 varasto ja autokatos. Talojen tonttiosuus on n. 505 m2 ja asunnoille kuuluu kaksi autopaikkaa, mistä toinen on autokatospaikka.

Talojen keittiö ja olohuone sijatseee  sisääntulokerroksessa. Olohuoneeseen tulvii valoa suurista ikkunoista, niin ylä-kuin alakerrasta. Olohuoneesta käynti myös osittain katetulle, länteen päin olevalle terassipihalle. Yläkerrassa makuuhuoneet, mistä päämakuuhuoneesta käynti asunnon levyiselle parvekkeelle.

Talot tullaan toteuttamaan laadukkailla materiaaleilla ja lämmitysjärjestelmänä on PILP yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen, joka takaa alhaiset lämmityskustannukset. Lisäksi talossa on koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.

Rakennukset sijoitetaan tontille niin, että taloille jää helppohoitoinen etelä-/länsipiha.

Hinta sisältää tonttiosuuden, talopaketin avaimet käteen periaatteella, maatyöt, rakennusluvat ja hallinnanjakosopimuksen, piha-alueen nurmikon ja vesi- ja viemäröinti sekä sähköliittymien liittymismaksut.

Lisäksi saat maksutta käyttöösi sisustussuunnittelijan palvelut ja pääset tutustumaan materiaaleihin Jukkatalon studiolla, Vantaalla. Voit muokata materiaaleja ja varustelua joustavasti oman mielesi mukaisiksi

Rakennushankkeeseen ryhtyvänä maksat varainsiirtoveroa 4% vain tonttiosuuden hinnasta ( tonttiosuus 150 000,00 euroa).

Lisätiedot ja varaukset, Hanna Vimpari 045 876 7565, hanna.vimpari@nhkodit.fi

 

Ennakkomarkkinoinnissa olevat asunnot:

B |135 m2 | 4h, k, rt, kph, khh, s,2*erill wc, et, aula, var | 598 000,00 € | Tila: varattu

C | 135 m2 | 4h, k, rt, kph, khh, s,2*erill wc, et, aula, var | 598 000,00 € | Tila: varattu

Katso tarkemmat tiedot klikkaamalla valitsemaasi asuntoa! Linkistä siirryt Etuovi.com sivuille.