Ennakkomarkkinoinnissa

Särkikuja 14, 02170 Espoo

Päättyvän tien päähän Haukilahdessa rakennetaan laadukas Passiivikivitalon moderni omakotitalo avaimet käteen -periaatteella.

sisa3

Ennakkomarkkinoinnissa! Päättyvän tien päähän Haukilahdessa rakennetaan laadukas Passiivikivitalon moderni omakotitalo avaimet käteen -periaatteella. Tällä hetkellä tontilla on vanha rakennus, joka puretaan. Tontti tullaan jakamaan hallinnanjakosopimuksella kahteen hallinta-alueeseen. Myynnissä on talo A, joka rakennetaan kahteen tasoon kokonaishuoneistoalan ollessa 234 m2 (sisältäen autotallin ja varaston). Talo A:lle kuuluvan tonttiosuuden pinta-ala on 626 m2 ja lisäksi 81 m2 osuus yhteiskäyttöalueesta, yhteensä 707 m2. Juhlavan yli 60 m2 keittiön ja olohuoneen muodostaman yhtenäisen tilan kruunaavat suuret etelään avautuvat ikkunat sekä käynti koko talon levyiselle parvekkeelle lasiliukuovista. Alakerran aulatilasta on myös lasiliukuovellinen käynti etelään suuntautuvalle terassille. Alakerrassa on pesutilojen ja aulan lisäksi työhuone, jossa etätyöt sujuvat omassa rauhassaan. Asunnossa on myös kahden auton autotalli.

Talo tullaan toteuttamaan laadukkailla materiaaleilla ja lämmitysjärjestelmänä on energiatehokas ja huoleton maalämpö yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Lisäksi talossa on koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Hinta sisältää tonttiosuuden, talopaketin avaimet käteen -periaatteella, tontilla olevan vanhan rakennuksen purkamisen, maatyöt, piha-alueen nurmikon, rakennusluvat sekä vesi-, viemäröinti- ja sähköliittymien liittymismaksut. Tässä kohteessa saat myös maksutta käyttöösi sisustusvärisuunnittelijan palvelut ja voit muokata materiaaleja sekä varustelua joustavasti oman mielesi mukaisiksi. Rakennushankkeeseen ryhtyvänä maksat varainsiirtoveroa 4 % vain tonttiosuuden hinnasta (tonttiosuuden hinta on 360.000 euroa). Urakkasopimuksen osuudesta (838.000 euroa) ei suoriteta varainsiirtoveroa eli tässä tapauksessa maksat 33 520 euroa vähemmän varainsiirtoveroa kuin ostaessasi omakotitalon valmiina. Näitä on vain yksi tarjolla, joten ole nopea ja varaa tästä uusi kotisi!

ulko2-1

Ennakkomarkkinoinnissa olevat vapaat asunnot

14A | 234 m2 |4h, k, työh, aula, et, khh, kph, s, 2* erill wc, vh, autotalli, varasto, tekn.tila| 1.198 000,00 € | Tila: varattu

Ei hakutuloksia

Kiinnostuitko, ota yhteyttä

Jätä viesti lomakkeella tai katso tarkemmat yhteystietomme.

    Annan suostumukseni siihen, että NH Nordic saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

    * Pakolliset kentät

    Tietosuojaseloste