Ennakkomarkkinoinnissa

Riskutie 10, 00950 Helsinki

Laadukasta uudistuotantoa Vartiokylässä tasamaatontilla.

Tontille rakennetaan Jukkatalojen laadukas paritalo, avaimet käteen periaatteella.

sisa4

Ennakkomarkkinoinnissa – Laadukasta uudistuotantoa Vartiokylässä tasamaatontilla. Tontille rakennetaan Jukkatalojen laadukas paritalo, avaimet käteen periaatteella.

Nyt myynnissä paritalo, 2-tasossa, huoneistoala 109,6 m2, sisältäen 3,1 m2 varaston, lisäksi autokatos. Talojen tonttiosuus on 247,8 m2, lisäksi osuus yhteiskäyttöalueesta 497,4 m2 Asunnoille kuuluu kaksi autopaikkaa, mistä toinen katoksessa. Asunnon keittiö ja olohuone sijatsevat talon sisääntulokerroksessa. Näiden muodostaman yhtenevän tilan katto on auki olohuoneen kohdalta yläkertaan asti. Oleskelutilaan tulvii valoa suurista ikkunoista. Olohuoneesta on myös käynti katetulle terassille, ja lounaaseen päin olevalle pihalle. Yläkerran kolmen makuuhuoneen lisäksi yläkerrassa on erillinen wc suihkulla. Talo tullaan toteuttamaan laadukkailla materiaaleilla ja lämmitysjärjestelmänä on PILP yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen, joka takaa alhaiset lämmityskustannukset. Lisäksi talossa on koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.

 

Hinta sisältää tonttiosuuden, vanhan talon purkamisen, talopaketin avaimet käteen periaatteella, maatyöt, rakennusluvat ja hallinnanjakosopimuksen, piha-alueen nurmikon ja vesi- ja viemäröinti sekä sähköliittymien liittymismaksut.

Lisäksi saat maksutta käyttöösi sisustussuunnittelijan palvelut ja pääset tutustumaan materiaaleihin Jukkatalon studiolla, Vantaalla. Voit muokata materiaaleja ja varustelua joustavasti oman mielesi mukaisiksi

Rakennushankkeeseen ryhtyvänä maksat varainsiirtoveroa 4% vain tonttiosuuden hinnasta ( tonttiosuus 145 000,00 euroa). Urakkasopimuksen osuudesta (403 000,00€) ei suoriteta varainsiirtoveroa, eli maksat 16.120€ vähemmän varainsiirtoveroa kuin ostaessasi valmiin asunnon.

Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella.

Tonttia tai omakotitaloa myymässä? Pyydä tarjous NH Nordicilta www.nhnordic.fi

sisa3

Kuvagalleria

Ennakkomarkkinoinnissa olevat vapaat asunnot

10A | 109 m2 |4h, k, rt, kph, khh, s, 2*erill wc, et, aula, autokatos, var | 548 000,00 € | Tila: vapaa

10B | 109 m2 |4h, k, rt, kph, khh, s, 2*erill wc, et, aula, autokatos, var| 548 000,00 € | Tila: varattu

Ei hakutuloksia

Kiinnostuitko, ota yhteyttä

Jätä viesti lomakkeella tai katso tarkemmat yhteystietomme.

    Annan suostumukseni siihen, että NH Nordic saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

    * Pakolliset kentät

    Tietosuojaseloste