Ilmasto-, ympäristö- ja luonnonvara-ystävällinen!

Puurakentaminen

Uusiutuva ja luonnollinen materiaali, sekä 100%
kotimaisuusaste on ekoteko

Puurakentaminen ja sen edut

Ilmasto-, ympäristö- ja luonnonvaraystävällinen! Puurakentamisen juuret ovat syvällä kotimaisen rakentamisen dna:ssa. Uusiutuva ja luonnollinen materiaali, sekä 100% kotimaisuusaste on ekoteko niin Suomen luonnon kuin talouden kannalta.

nh-nordic_1127191616

Ekologisuus

Ilmasto-, ympäristö- ja luonnonvaraystävällinen, sekä 100% kotimainen koti.

Nopeus

Puurunkoiset talot rakennetaan valmiselementeistä. Elementit kasataan tehtaalla kuivassa tilassa ja asennetaan kerralla säältä suojaan työmaalla.

nh-nordic_622355669

Avaimet käteen -toteutus

NH toteuttaa puurakenteiset talot avaimetkäteen periaatteella yhteistyössä Jukkatalon kanssa. NH:n suunnittelemat talot rakennetaan Pyhännän tehtaalla, asennetaan työmaalla ja luovutetaan ostajille pihat valmiina.

"Olemme rakentaneet suomalaisia koteja yli puoli vuosisataa. Vuosikymmenten saatossa niin rakentamisen tekniikka kuin asiakkaidemme tarpeet ovat toki muuttuneet, mutta toimintamme kulmakivet ovat pysyneet samoina. Ne ovat raaka-aineiden korkea taso, asiakkaan toiveiden huomiointi ja aina ajantasainen ammattitaito."

- Jukkatalo

jukkatalo-logo

Kiinnostuitko, ota yhteyttä

Jätä viesti lomakkeella tai katso tarkemmat yhteystietomme.

    Annan suostumukseni siihen, että NH Nordic saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

    * Pakolliset kentät

    Tietosuojaseloste