Oletko harkitsemassa tonttisi tai omakotitalosi myyntiä?

Ostamme tontteja, kiinteistöjä ja omakotitaloja, joten pyydä aina ensiksi tarjous NH Nordicilta!

Finnish,Forest,Of,Birch,Trees

Olemme NH Nordicilla rakentaneet ja kehittäneet lukuisia kiinteistökokonaisuuksia pääkaupunkiseudulla - etsimme koko ajan pientalojen sekä asunto-osakeyhtiöiden rakentamiseen sopivia tontteja. Luotettavana ja nykyaikaisena yrityksenä olemme aina tarjonneet markkinahinnan kiinteistön omistajalle!

Haemme ja ostamme kaiken kokoisia/näköisiä tontteja. Ei siis ole väliä, onko kyseessä tyhjä rakennuspaikka, olemassaoleva purkukuntoinen omakotitalo tai kiinteistöllä sijaitseva, käyttämätön lisärakennusoikeus - ratkaisu löytyy aina! Toiminta-alueemme on lähinnä pääkaupunkiseutu ja mieluiten 1000 m2:n tai sitä isompien tontti/kiinteistö-kokonaisuuksien muodossa. Tapauskohtaisesti katsomme myös "laatikon ulkopuolelle", joten älä epäröi ottaa yhteyttä!

NH Nordic tarjoaa turvallisen ja helpon tavan tontin myymiselle. Ei välityspalkkioita tai muita kuluja kiinteistön omistajalle!

 

Onko sinulla kysyttävää tontin tai omakotitalon myymisestä?

Ota meihin yhteyttä mikäli olet aikeissa myydä tontin tai omakotitalon niin palaamme tarjouksella 48h aikana!

Tai mikäli jokin askarruttaa tontin/ omakotitalon myynnissä.

    Annan suostumukseni siihen, että NH Nordic saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

    * Pakolliset kentät

    Tietosuojaseloste