Laatu, arvo ja näyttävyys!

Kivirakentaminen

Nykypäivän modernit kivitalot yhdistävät energiatehokkaat ratkaisut, kestävyyden, sekä huoltovapauden käytännöllisiin ja näyttäviin ratkaisuihin.

Kivirakentaminen ja sen edut

Laatu, arvo ja näyttävyys! Näyttävät kivitalot ja rakennukset ovat ihastuttaneet ihmisiä jo muinaisista ajoista alkaen, luoden turvaa ja kestävyyttä ulkoisia uhkia ja sääoloja vastaan. Nykypäivän modernit kivitalot ovat kaukana noista kylmistä ja kolkoista rakennuksista, mutta antavat edelleen saman kestävyyden ja turvan tunteen asukkailleen. Nykypäivän modernit kivitalot yhdistävät energiatehokkaat ratkaisut, kestävyyden, sekä huoltovapauden käytännöllisiin ja näyttäviin ratkaisuihin.

shutterstock_556909138

Jälleenmyyntiarvo

Ajaton ja huoltovapaa kivitalo säilyttää jälleenmyyntiarvonsa paremmin kuin muut rakennemateriaalit.

Huoltovapaus

Oikein pidettynä kivirankenteinen talo kestää aikaa eikä vaadi jatkuvia huoltotoimenpiteitä.

nh-nordic_1126189880
nh-nordic_362648624

Energiatehokkuus

Kivirunkoiset talot ovat ns.matala-energia taloja, lämmitysenergia pysyy rakenteiden sisällä jolloin ei synny hukkalämpöä ja talojen hiilijalanjälki on alhainen.

Avaimet käteen -toteutus

NH toteuttaa kivirakenteiset talot avaimetkäteen periaatteella yhteistyössä Passiivikitalojen kanssa. NH:n suunnittelemat talot rakennetaan paikanpäällä ja luovutetaan ostajille pihat valmiina.

"Olemme kivirakentamisen yksi suunnannäyttäjistä. Energiatehokkaat innovaatiot, täydellinen avaimet-käteen periaate, sekä kotimaisuus ovat olleet vahvuutemme jo yli 15 vuotta."

- Passiivikivitalot

passiivitalo

Kiinnostuitko, ota yhteyttä

Jätä viesti lomakkeella tai katso tarkemmat yhteystietomme.

    Annan suostumukseni siihen, että NH Nordic saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

    * Pakolliset kentät

    Tietosuojaseloste