Rakenteilla

Itäinen Rantatie 3A, 02230 Espoo

Nuottaniemen merelliselle ja rauhalliselle pientaloalueelle rakennetaan kaksi edustavaa, vaaleaksi rapattua Passiivi kivitaloa.

ulko2Muutos

Nuottaniemen merelliselle ja rauhalliselle pientaloalueelle rakennetaan kaksi edustavaa, vaaleaksi rapattua Passiivi kivitaloa. Näissä moderneissa ja tyylikkäissä taloissa on lämmitysmuotona energiataloudellinen maalämpö, jonka lämpö jaetaan vesikiertoisella lattialämmityksellä mukavuuden maksimoimiseksi. Tontti on yhteensä 1202 m2.

VIIHTYISÄ ASUINALUE Nuottaniemi alue on lapsiperheiden suosima ja haluttu asuinalue. Erinomaiset palvelut sijaitsevat läheisyydessä ja ympäristössä on runsaasti merellisiä ulkoilureittejä ja kävelyteitä. Matinkylän päiväkoti n. 1 km ja English Kindergarten n. 220 m, Tiistilän ala-aste ja ylä-aste n. 1,2 km, ruotsinkielinen Mattliden (päiväkodista lukioon) n. 2 km, Matinkylän urheilupuisto n. 1,6 km (mm. jäähalli, jalkapallokenttä, kuntosali), Iso Omena n. 1,7 km, Nokkalan majakka n. 500 m ja Matinkylän ranta n. 600 m. Lähimmälle linja-auto pysäkille n. 230 m ja Länsimetron asemalle n. 1,7 km (Iso Omena)

sisa3

Ennakkomarkkinoinnissa olevat vapaat asunnot

3 A | OKT | 221 m² | 5h, k, rt, et, s, ph, kh, wc, vh, käyt, var, autotalli

Ei hakutuloksia

Kiinnostuitko, ota yhteyttä

Jätä viesti lomakkeella tai katso tarkemmat yhteystietomme.

    Annan suostumukseni siihen, että NH Nordic saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

    * Pakolliset kentät

    Tietosuojaseloste