Ennakkomarkkinoinnissa

Apajakuja 2, 02230 Espoo

Rantaraitin ja meren äärelle Nuottaniemeen rakennetaan kaksi laadukasta Passiivikivitalon modernia omakotitaloa avaimet käteen -periaatteella.

sisa4

Viimeinen jäljellä! Rantaraitin ja meren äärelle Nuottaniemeen rakennetaan kaksi laadukasta Passiivikivitalon modernia omakotitaloa avaimet käteen -periaatteella. Tällä hetkellä tontilla on kaksi rakennusta, joista toinen puretaan. Tontti tullaan jakamaan hallinnanjakosopimuksella kolmeen hallinta-alueeseen. Nyt myynnissä on talo C, joka rakennetaan kahteen tasoon kokonaishuoneistoalan ollessa 234 m2 (sisältäen autotallin ja varaston). Talo C:lle kuuluvan tonttiosuuden pinta-ala on 630 m2 ja lisäksi on oikeus yhteiskäyttöalueeseen, jonka pinta-ala on 109 m2. Talo A on varattu. Juhlavan yli 60 m2 keittiön ja olohuoneen muodostaman yhtenäisen tilan kruunaavat suuret etelään avautuvat ikkunat sekä käynti koko talon levyiselle parvekkeelle lasiliukuovista. Alakerran aulatilasta on myös lasiliukuovellinen käynti etelään suuntautuvalle terassille. Alakerrassa on pesutilojen ja aulan lisäksi työhuone, jossa etätyöt sujuvat omassa rauhassaan. Asunnossa on myös kahden auton autotalli.

Talo tullaan toteuttamaan laadukkailla materiaaleilla ja lämmitysjärjestelmänä on energiatehokas ja huoleton maalämpö yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Lisäksi talossa on koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Hinta sisältää tonttiosuuden, talopaketin avaimet käteen -periaatteella, tontilla olevan vanhan rakennuksen purkamisen, maatyöt, piha-alueen nurmikon, rakennusluvat sekä vesi-, viemäröinti- ja sähköliittymien liittymismaksut. Tässä kohteessa saat myös maksutta käyttöösi sisustusvärisuunnittelijan palvelut ja voit muokata materiaaleja sekä varustelua joustavasti oman mielesi mukaisiksi. Rakennushankkeeseen ryhtyvänä maksat varainsiirtoveroa 4 % vain tonttiosuuden hinnasta (tonttiosuuden hinta on 510.000 euroa). Urakkasopimuksen osuudesta (788.000 euroa) ei suoriteta varainsiirtoveroa eli tässä tapauksessa maksat 31.520 euroa vähemmän varainsiirtoveroa kuin ostaessasi omakotitalon valmiina. Vastaavalla sijainnilla on harvoin tarjolla tällaista tilaisuutta, joten ole nopea ja varaa tästä uusi kotisi!

sisa3

Ennakkomarkkinoinnissa olevat vapaat asunnot

2A | 234 m2 |4h, k, työh, aula, et, khh, kph, s, 2* erill wc, vh, autotalli, varasto, tekn.tila | 1.298 000,00 € | Tila: varattu

2C | 234 m2 |4h, k, työh, aula, et, khh, kph, s, 2* erill wc, vh, autotalli, varasto, tekn.tila| 1.298 000,00 € | Tila: varattu

 

Ei hakutuloksia

Kiinnostuitko, ota yhteyttä

Jätä viesti lomakkeella tai katso tarkemmat yhteystietomme.

    Annan suostumukseni siihen, että NH Nordic saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

    * Pakolliset kentät

    Tietosuojaseloste